Hoppa till sidans innehåll

Inomhussäsongen närmar sig

10 SEP 2018 21:20
Snart är det dags att ta med kloten in igen men innan dess har vi lite annat på programmet.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2018 19:28

Vi, dvs främst Ulf och Mats med lite hjälp av undertecknad, har "byggt om" bana 1-2. Hur resultatet blir och hur det tas emot av spelarna får framtiden utvisa men vi har nu iaf tre väldigt olika underlag i hallen. Bana 1-2 har en hård botten med ett lager kross i varierande tjocklek ovanpå. Bana 3-5 består liksom tidigare av ett stenhårt rullunderlag med ett tunt lager grus som topp och slutligen bana 6-8 med sitt tjockare lager av 2-4 kross upplandat med stenar av lite grövre kaliber. 

Det nu genomförda jobbet har dammat en hel del så vi måste ha höststädning innan medlemsmötet den 20.e. Se separat kallelse inom kort.

Jag har i sedvanlig ordning listat arbetesmoment på whiteboarden och då jag inte har möjlighet att vara med på städkvällen, som är måndagen den 17.e med start runt 18-18:30, även bockat av ett par punkter själv. Ni som har nyckel kan, om ni så vill, åka upp och göra något innan den 17.e. Bara att signera och stryka allt efter som.

Här är "att göra listan":


Hoppas ni ser vad det står, annars syns det tydligt på plats.

Mats och Ulf är på plats och "styr upp" städarna på måndag och klubben bjuder på kaffe och kaka.
Det som inte hinns med på måndag har vi tisdag och onsdag i nästa vecka på oss att fixa. Till medlemsmötet ska det vara skinande klart.

Banorna är inte vattnade och inte öppna för spel än. Ska man spela på dom så måste dom vattnas först annars dammar det för mycket. Men hallen öppnar inte för spel förrän den 1 oktober även om det säkert kan bli spel torsdagen den 27.e, men som sagt, då måste vi vattna innan.

Skribent: Johan Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

UTOMHUSSERIEN 2019

LÄS MER HÄR

 

LEJONKULAN PC ÄR

medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

ALL INFO OM VÅRA KLUBBKLÄDER HITTAR DU HÄR

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133400292, 013208277
E-post: This is a mailto link

Se all info