Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Inomhusserien

14 MAR 2019 12:38
Ett gäng om sju åkte till Nässjö för att spela sista omgången i Inomhusserien för den här vintern. Läs en kort summering av lördagens spel.
  • Skapad: 14 MAR 2019 12:38

Två omgångar stod på schemat där Tjust och Roxen skulle stå för motståndet. Lejonkulan hade bemannat upp med några av våra nya medlemmar. Följande spelare deltog efter skador:

Kevin, Mikael P, Henrik Å, Joakim T, Anna OJ, Martin Dahl och Nemo. 

Första matchen mot Tjust börjar jämt. Mötena mellan lag 1 och lag 2 slutar båda med udda poäng, en till oss och en till Tjust. Lag 2 spelar en rejäl omgång trippel som landar på två timmar och tio minuter. Därefter blir det snabb återhämtning och köra igång nästa. Lag 1 mot lag 2 slutar tyvärr med två ganska snabba uttåg där resultatet blir 13-7 och 13-5 till Tjust. 3-1 i mötet.

Omgången mot Roxen måste nog ses som den på förhand mest prestigefyllda för dagen. Inte bara för att kröna bästa Linköpings-klubb i vinter, utan också för att tre av Lejonkulans spelare kommer just från Roxen.

Roxen kör över oss i de två första mötena och lagledaren (undertecknad) skyller gärna på den stressiga lunchen. Här kändes som vi borde kunnat vinna båda mötena. 1-13 och 3-13 blir facit. Revanschsuget kommer och vi lyckas vinna en av de två kvarvarande matcherna men torskar tyvärr den andra med 12-13 efter att ha haft övertag med 12-5 (kanske 12-6, jag minns inte riktigt). 3-1 förlust även i detta mötet.

Ändå ganska nöjda med lagdelarna i helgen och vi hade som vanligt mycket roligt. Nya tag blir det till utomhussäsongen och vi skickar en gratulation till Tjust som lyckades kamma hem hela Inomhusserien i Öppen klass.

Skribent: Martin Dahl
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133400292, 013208277
E-post: This is a mailto link

Se all info