Medlemsregistret

Hur vi hanterar vårt medlemsregister
samt hur du kan hjälper oss att hålla uppgifterna aktuella.

För att kunna hantera våra medlemsuppgifter och i övrigt administerar vår föreningsverksamhet använder vi oss bland annat av ett medlemsregister. Vi använder det register som riksidrottsförbundet tillhandahåller och följer deras rekommendationen kring säkerhet.

I detta register finns bland annat de uppgifter du angivit i din medlemsansökan. Genom att erlägga medlemsavgiften godtar du att finnas med i detta register.

Vi följer dataskyddslagen (GDPR) efter bästa förmåga. Tillgången till registret är begränsat till de i styrelsen som har till uppgift att hantera detta. Vi använder det endast för att "administrera" föreningen.

Du har rätt att när du så önskar be att få se uppgifterna gällande dig samt även få vissa uppgifter dolda. När ditt medlemsskap upphör raderas du ur vårt registret.

Kontaktar sekreteraren om du vill se dina uppgifter.

En kopia av medlemsregistret finner du här - KLICKA HÄR

Styrelsen arbetar just nu med att utreda vilka uppgifter vi bör / kan publicera på internet varför registret för tillfället är inaktiverat här.

Om dina uppgifterna ändras eller är felaktiga, ber vi dig informera oss. Det gör du enklas via denna länk - KLICKA HÄR

Uppdaterad: 16 APR 2018 19:03

BOULE 2020 INOMHUS

TILL 2020 INOMHUS

LM 2019

Nu är anmälan öppen till LinköpingsMästerskapen 2019.

LÄS MER OCH ANMÄL

ANMÄL DIG TILL

ÅRSMÖTET

För att kunna beställa tilltugg till årsmötet vill vi ha din anmälan.

Årsmötet hålls den 21 november kl 19.00 i Boulehallen.

TILL ANMÄLAN

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN