Hoppa till sidans innehåll

2019 Utomhus


Resultat och tabeller till årets serier hittar du här: serien.lejonkulan-pc.se

Omgång 1 14 maj. Klara 20:57 - 13.5 gr
En av de skönare kvällarna på ett tag även om det mot slutet blev nog så kyligt. Tyvärr har vi fortfarande en vakans i division 3 och i ettan och tvåan har två lag bytt plats varför berörda lag fick ett tillägg till programmet. Vill man inte använda det är det Postens Lantisar och Bouletts som bytt mellan div 1 och 2. Annars är det ingen skillnad.
I division 1 tog Gökboet, Arne och Joakim hand om ledningen direkt på två vinster, lika många som The Only Ones på andra plats.

Divison 2 leds av rutinerade Skyttarna och Slussen medan nya i detta sammanhang, Proppen Petanque, leder trean före BS Company. Leder och leder förresten, de ligger lika.


Johan B, Proppen P, i delad topp efter två övertygande segrar div 3.

Många som tycker att division 3 blivit "onödigt" bra och så blir det när 4-manna inte blir av och det samtidigt bildas nya tvåmannalag samtidigt som alla lagen i div 1 och 2 finns kvar sedan förra säsongen. Det finns nog många lag i trean som vill vara med och slåss om de två uppflyttningsplatserna.


T ex Staffan i BS Company som delar ledningen med PP.

 

 

 

På tisdag börjar vi. Tyvärr blev det i år ingen 4-manna, för få anmälda lag helt enkelt och efter diverse ommöbleringar blev drt istället 29 st 2-mannalag. Således finns det en vakans om någon skulla vilja efteranmäla sig.

Några vakanser i övrigt har inte uppstått så alla lag i division 1 och 2 är med sedan ifjol, även om Trolle bytt namn till Gökboet, vilket innebär att nya lag, oavsett bedömd spelstyrka får börja i division 3. Division 1 och 2 är som vanligt 8-lagsserier med dubbla inbördes möten medan division 3 får inhysa resternade 13 lag som då spelar en enkelserie. Varje lag står över en match. Om vi inte fyller vakansen.

Division 1
Aurora Bouleealis
Azer Petanca
BengtÅkeZ
Bouletts
Gökboet
Mountinstreams
Stålkulorna
The Only Ones

Division 2
013's Grabbar
Boulabease
Boulejokers
PIF Ekhaga
Postens Lantisar
Skyttarna
Slussen
Team Ermanno

Division 3
Allez!
Bill & Boule
BS Company
CUBIZ
GOSA
Håckla Boule
IBV
Mixed Logistik
Proppen Petanque
Råsanders +1
Wasa
Who let the Dogs out?
Vägboulerna

Uppdaterad: 12 MAJ 2019 23:04 Skribent: Johan Nilsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133400292, 013208277
E-post: This is a mailto link

Se all info