Hoppa till sidans innehåll

2020 Inomhus


Serier, resultat och tabeller  serien.lejonkulan-pc.se

TRYCKFEL i programmet.
Division 1 - omgång 3 spelas den 27 november.
Division 2 - Bo Eriksson spelar inte i Tellby.

 

9 dec. Omgång 3, 2-manna division 2. Några av bottenlagen spottar upp sig. Mixed Logistik vinner dubbelt. Först slår de Ingers grabbar i en tät match som de till slut vände och vann och följer upp det med att slå Tellby, det enda laget som ännu inte fått till en vinst, med 13-8. Killer Dogs drar längsta strået i en väldigt omväxlande match mot PC Norzie och vinner med 13-12 efter att ha legat under med 1-8, gått upp till 11-8 och sedan ånyo tappat till 11-12. Wasa besegras sedan med 13-8. Wasa som även förlorade mot LDF 2, som därmed tog sin första seger. Vägboulerna tillhör väl inte bottenlagen men vann dubbelt gjorde de denna kväll, 13-11 mot Tellby, som där var nära att spräcka nollan, och 13-8 mot LDF 2. Om Boulibompa var dagens dominant med 13-3 och 13-0 så får vi väl utse Boulejokers till dagens strykpojkar med 0-13 mot Popp, Popps första seger! och 2-13 mot 013's Grabbar.  Boulibompa nu i ensamt majestät på 7 vinster före en trio på 6, PIF Ekhaga, Vägboulerna och Slussen. Studsboularna tappade lite av kontakten med toppen genom förlusten mot Ingers grabbar med 13-8, där Inger & co enligt uppgift avslutade med en femma! Nu tar denna grupp jul och nyårs-uppehåll till den 13.e januari. Ta det lungt med glöggen så ni får ner lite på Annandagen. Se kommande inbjudan.

4 dec. Omgång 3 i 4-manna slutförs. Efter att ha inlett med jämna matcher tycks det som denna omgång är 3-1-resultatens. Boulekallarna slår Birgits Kanoner med 3-1 och rycker upp till en trio lag på 7 poäng, en pinne efter Murphys som fick struyk med samma siffror av La Famiglia men ändå håller undan i toppen. La Fam på 6 poäng och på femte plats precis under strecket. Sedan avrundas kvällen med 3-1 även till Par i par som slår GOSA och river åt sig andraplatsen. GOSA näst sist lite bakom Dogs i en väldigt jämn tabell.

2 dec. En halv div 2-omgång och så även i 4-manna. Serieledande div 2-laget Studsboularna tycks ha missat kvällens match och nu fick LDF 1 vinna på WO. Kanske inte alltid så kul, det blev ju inget spel öht denna kväll då det bara var en match på programmet, men ett kliv uppåt i tabellen blev det. Slussen vann en tät och in i det sista spännande match över Ingers grabbar med 13-12. Två "derbyn" i kväll, dels ett på "Posten" som vanns av PIF Ekhaga med 13-4 över Team Cloth och dels ett på Tekniska verken med Killer Dogs som segrare över Boulejokers med 13-9.

I fyrmanna tog Vi i femman en fin, och kanske oväntad? skalp genom att slå Proppen Petanque med 3-1. I kvällens andra match, som också slutade 3-1, var det Skrotkulorna som stod som segrare medan Quatro Amigos får nöja sig med att ha spräckt nollan. På onsdag avslutar vi tredje omgången i 4-manna med matcherna Birgits Kanoner - Boulekallarna, Par i par - GOSA och Murphys lag - La Famiglia.

18 nov. Fyrmanna omgång 2a. I dag var det spel mot ett mål i samtliga matcher av resultaten att döma men i den matchen jag spelade i, Dogs vs Skrotkulorna, var några samtliga matcher olidligt jämna, så resultatet hade kunnat bli helt annorlunda. Hur det var i de övriga två matcherna har jag inte full koll på men ett par såg iaf att stå och väga, men jag kan ha sett fel. 4-0 i samtliga matcher och Murphys lag i topp före Proppen innan omgången fullbordas på onsdag.

11 nov. Så var även div 2 igång och därmed har alla divisioner varit på banorna om än inte alla lagen. Div 1 kör full omång nu på onsdag, sen så...
Noterbart från div 2s inledande omgång är väl att PIF Ekhaga tycks ha hittat tillbaka sedan sommarens debacle då man spelade sig igenom hela säsongen utan en enda seger. I kväll blev det två! Om det var tack vare reserven får väl framtiden utvisa.

6 nov. 4-manna fullbordar omgång 1 och div 1 "tjuvstartar" med fyra matcher. I tvåmanna spelas en omgång med bara en match, I år är den delad på två tillfällen varav den första var ikväll, den andra är den 15 januari. Mountinstreams vann mest och ligger i topp efter den "kvartsfigur" till spelkväll.

I fyrmanna vinner Murphy med 3-1 över Dogs U och tar med det täten i en tabell i övrigt bestående av tvåpoängare, och så Dogs på 1 och Quatro, som inte spelat än, på 0.

4 nov. Då var vi igång och först ut tre matcher fyrmanna.
Det blir inte mycket till reportage från kvällen för sista kulan rullade Kalle i Skrotkulorna iväg 21:58 och efter att den spelade ut Lars-Olofs tvåa var det plötsligt tre poäng på plats och match till Arne och Gitten i Vi i femman. Sen lite avslutande städning på det....
Nämnas kan dock att kvällens samtliga matcher slutade 2-2.

Nu är det äntligen klart för spelstart
Äntligen för att ni väl alla längtar efter att få börja och dels för att det i år har varit ovanligt meckigt att få ihop spelschemat. Många lag är det och efter ett par justeringar ser ni indelningen nedan. 11 fyrmannalag i en grupp och 34 tvåmanna i två grupper om vardera 17 lag, vilket innebär att det står över lag i varje omgång och att det ibland finns lediga banor, men det är inte ofta. Målet har varit att få in hela programmet till mitten av april och med förändringarna nedan har det lyckats med reservation för att vi måste ha "reservtider" i april för de fall spelare från ett fyrmannalag måhända ska spela slutspel i div 1 eller kvalserie.
Ändringarna:
Den första omgången i tvåmanna, då man normalt bara spelar (1) match har flyttas och i div 1 även delats på olika kvällar. I div 2 blir det på samma kväll men med olika starttid.
Det blir inget speluppehåll i v8, sportlovet. Fyrmanna spelar då och laget med de yngsta spelarna står över just den omgången. Om ni omöjligt kan spela pga sportlovsresa så är det OK att komma överens med motståndarna och spela den matchen innan sportlovet. På valfri tid då det finns lediga banor.
Cupen utgår därmed ur programmet men vi har ju alltid möjlighet att erbjuda de deltagande lagen möjlighet till Cupspel någon spelledig helg, men i nuläget är inget bestämmt.

OBS På måndag är hallen abonnerad och inte tillgänglig före ordinarie öppningstid, kl 18:00.

På måndag, den 4 nov, börjar vi och först ut är fyrmanna med följande matcher:
Birgits kanoner - GOSA
Vi i femman - Skrotkulorna
Proppen Petanque - Boulekallarna
Omgången fortsätter på onsdag den 6 nov med:
Dogs Unlimited - Murphys lag
La Famiglia - Par i par
Quatro Amigos står över omgång 1.

På onsdag den 6 nov börjar även div 1 tvåmanna med den uppdelade omgången, 1A.
Aeros - Lundby Boule
Blaireau - The Only Ones
Boulebröderna - Mountinstreams
Aurora Bouleealis - Bergsprängarna

Omgång 1B spelas den 15 jan 2020. Tabellen för div 1 tvåmanna kommer således att "halta" till dess.

Nåstkommande vecka startar tvåmanna. På måndag den 11 nov div 2:
PC-Norzie - Mixed Logistik
Team Cloth - LDF 1
Boulejokers - Wasa
013's Grabbar - Slussen
Team Popp - Ingers grabbar
Boulibompa - Tellby
Killer Dogs - Studsboularna
PIF Ekhaga - LDF 2
Vägboulerna står över första matchen.
Sen är det som vanligt en match till.

Div 2 tvåmanna spelar sin uppdelade omgång 3A och 3B måndagen den 2 dec. Fyra matcher kl 18:30 och resterande fyra kl 19:30, tidigast.

Onsdagen den 13 nov fortsätter div 1 tvåmanna med en full omgång, omgång 2, med två matcher varav den första är:
Lundby Boule -The Only Ones
Par a Boule - Aeros
Raging Boules - Blaireau
Azer Petanca - Årnis
Lejontass - Devil Heart
Mountinstreans - Dr Zoidberg
Bergsprängarna - BS Company
Aurora Bouleealis - Boulebröderna

Resterande matcher får ni ta del av dels på hemsidan och dels i programmet som ni får vid första speltillfället.

 

Det närmar sig spelstart.
Anmälningstiden har gått ut och nu återstår ”bara” att plocka ihop serierna på bästa sätt. Inte en helt enkel uppgift visar det sig då det är flera som vill spela än vad som får plats.

Till 4-manna är det 11 lag anmälda. 6 kan spela samtidigt. Därför lutar det nu åt att 4-manna kommer att spela måndag/onsdag i samma vecka. Några matcher i omgången spelas på måndagen och några på onsdagen. Det enda lag som meddelat att de inte kan spela på onsdagar är Quatro Amigos och då tar vi givetvis hänsyn till det. Om någon av er andra inte kan spela på onsdagar så meddela mig det snarast.

Anmälda lag 4-manna
Birgits kanoner
Boulekallarna
Dogs Unlimited
GOSA
La Famiglia
Murphys lag
PariPar
Proppen Petanque
Quatro Amigos
Skrotkulorna
Vi i femman
Vakans - som det går att efteranmäla sig till. Det påverkar inte spelschemat.

 I 2-manna spelar div 1 på onsdagar och div 2 på måndagar. Antalet anmälda lag ger ett näst intill perfekt upplägg med 17 lag i vardera divisionen. Varje lag står över en match.
Några nya lag är på pappret så duktiga att de borde spela div 1 men det finns inga vakanser i div 1. Om något av de lag som kvalade in i div 1 vill avstå sin plats så går det bra. Det är trots allt inte roligt för någon med alltför ojämna matcher.

Meddela isf detta till mig så snart som möjligt. Berörda lag får detta ”erbjudande” via e-post.

Serierna

Div 1

Div 2

Aeros

013:s grabbar

Aurora Bouleealis

Boulejokers

Azer Petanca

Boulibompa

Bergsprängarna

Ingers Grabbar

Blaireau

Killer Dogs

Boulebröderna

LDF 1

BS Company

LDF 2

Devilheart

Mixed Logistik

Doktor Zoidberg

PC NORZIE

Lejontass

Pif Ekhaga

Lundby Boule

Slussen

Mountinstreams

Studsboularna

Par á Boule

Team Cloth

Raging Boules

Team Popp

The Only Ones

Tellby

ÅkeZ

Wasa

Årnis

Vägboulerna

 

Nu är det dags att börja anmäla sig till årets boulesäsong inomhus. Serieinbjudan hittar du här: Klicka här

Avgifter att betala till Bankgiro eller Swish innan första speltillfället

Tvåmanna-lag 800 kronor

Fyrmannalag 1600 kronor

Bankgirot är 695-1644 och för Swish gäller 123 1975 887.

Anmälan ska vara Lejonkulan till handa senast 25 oktober.

 

För medlemmar som arbetar som hallvärdar erhålls viss rabatt. 200 kronor per person maximerat till 400 kronor för tvåmanna och 800 kronor för fyrmanna.

Exempel: Lag i fyrmanna har fem arbetande hallvärdar anmälda. Ni erhåller maximala 800 kronor i rabatt.

Tre arbetande i fyrmanna ger 600 kronor i rabatt osv. 

Anmäler ni tre arbetande hallvärdar till tvåmannaserien erhåller ni maximalt 400 kronor i rabatt. Man kan alltså inte få betalt för att spela om man skulle anmäla exempelvis 5 arbetande hallvärdar.

Fråga om ni undrar över vad ni ska betala.

Uppdaterad: 27 SEP 2019 06:39 Skribent: Lejonkulan
Epost: Adressen Gömd

BOULE 2020 INOMHUS

TILL 2020 INOMHUS

 

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

ALL INFO OM VÅRA KLUBBKLÄDER HITTAR DU HÄR

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133400292, 013208277
E-post: This is a mailto link

Se all info