Hoppa till sidans innehåll

Möte 5 190212

14 FEB 2019 06:45
Styrelsen har haft årets andra möte och har beslutat hur många serielag vi ska anmäla samt satt samman uttagningskommitén.
  • Skapad: 14 FEB 2019 06:45

Bland punkterna högst upp på dagordningen för mötet fanns Seriespelsanmälan, uppflyttning av serielag, UK, spelardresser och hjärtstartare.

Efter brevet från styrelsen, intresseanmälan och genomgång av ekonomin har styrelsen beslutat att anmäla två serielag i respektive klass. Styrelsen fattade också beslut att tacka ja till den erbjudna platsen i Elitserien för det öppna laget. Där med har vi ett öppet lag i högsta serien och ett öppet lag i ÖSBF's seriespel.

På veteransidan har vi valt samma upplägg vilket innebär att vi har ett öppet veteranlag i högsta serien och ett veteranlag i ÖSBF's seriespel.

Styrelsen har också fattat beslut i UK-frågan. Efter att tillfrågat Mats och Labbe på veteransidan, där båda tackat ja till rollen som UK och tränare, är veteran också spikat. Sedan tidigare är Jakob och Peter tillfrågade och igång med de öppna lagen. Från styrelsens sida är Johan Björling sammankallande och håller i trådarna kring UK.

Spelardresser är ett bekymmer då vi i dagsläget står utan leverantör och lever av vårt klädförråd. Det innebär att vissa storlekar inte finns tillgängliga. Vi har tittat på en leverantör att gå vidare med och vi hoppas ha mer information efter nästa styrelsemöte den 26 februari.

Hjärtstartaren, som det extra årsmötet godkände budget för, är på gång men Mari som är utsedd att ordna med detta jobbar fortfarande med att pressa priset ytterligare lite för utbildningen.

Styrelsen beslutade också att se till att arbeta igenom de punkter som vi inte hunnit med på mötets dagordning varför ett nytt möte bokades in redan den 26 februari.

Skribent: Martin Dahl
Epost: Adressen Gömd

UTOMHUSSERIEN 2019

LÄS MER HÄR

 

SM 2019

 

LEJONKULAN PC ÄR

medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

ALL INFO OM VÅRA KLUBBKLÄDER HITTAR DU HÄR

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133400292, 013208277
E-post: This is a mailto link

Se all info