Hoppa till sidans innehåll

Individuell träning


Det är under rådande restriktioner trots allt tillåtet att träna på egen hand eller ihop med familjen och då vi har en boulehall uppvärmd och fin som bara står och väntar på att någon kommer och bankar lite på gruset så varför inte passa på? 

För dig som tecknat dig för att ha jour i vinter, just nu en föga betungande syssla, se nedan, finns möjlighet att boka ett tretimmarspass med start på de "vanliga" starttiderna, dvs kl 06 bonustid :-), 09, 12, 15 och 18.

Tänk på att följa de skötselinstruktioner som finns beträffande vattning och städning och vill du ha en kaffe eller något annat så är det självbetjäning som gäller. Redovisning sker på sedvanligt sätt.

Tretimmmarspasset är dock bara 2:45 och du ska ha lämnat hallen innan nästa träningssugne medlem kommer.

Den som köpte ett säsongskort hade för avsikt att spela regelbundet och ska då ställa upp som jourhavande emellanåt men först och främst i anslutning till de tider man själv spelar. Det gäller dock inte det det första året man är medlem.

Som jourhavande har man tillgång till nyckel/nycklar beroende på vilken tid man har jour. Alla som har köpt säsongskort hann inte bli tilldelade något jourpass innan de skärpta restriktionerna trädde i kraft och måhända saknar någon nyckel. Isf kontakta undertecknad. Vi ska göra vad vi kan för att de som vill spela ska ha chans att göra det även om det "bara" är med familjen. Vem vet, det kanske kan genera någon ny medlem?

Uppdaterad: 28 DEC 2020 16:36 Skribent: Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Nu är vi igång. Resultat och spelprogram finns under länken nedan.

Till seriesidan

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info