Hoppa till sidans innehåll

13-dagssingeln inställd

02 DEC 2020 16:36
Mht de senaste restriktionerna från SBF om att all tävlingsverksamhet är pausad fram till och med 31 januari tvingas vi ställa in den 19.e upplagan av vår singeltävling.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2020 16:36

Det är som bekant inte enbart vår tävling som berörs, Inomhus SM för klubblag, som Svenska Cupen Öppen, numera heter, är framflyttad och kommer inte att spelas under januari eller februari. Sv Cupen Dam är flyttad till hösten -21.

Att vi håller stängt i hallen för allt annat än "familjespel" har väl inte undgått någon och då kommer vi heller inte att kunna köra någon Annandagskortlek. Så det blir att under eget ansvar boka de tider som finns och träna på egen hand.


För de av oss som har säsongskort och nyckel är det enkelt. De som saknar nyckel men ändå är träningssugna kontaktar undertecknad och de som har nyckel men inte haft för avsikt att ha vare sig ha jour eller säsongskort får leta reda på sin nyckel i händelse av att vi behöver få tillbaka den. Men till dess går det bra att boka och spela utan säsongskort men då betalar man enligt gängse taxa, företrädesvis med Swish.

Avslutar med att citera SBF, i händelse av att ni inte läst det senaste:

"Från och med idag, 24 nov, gäller att maximalt åtta personer får samlas vid allmänna och offentliga sammankomster. Smittspridningen ökar just nu i landet och regeringen har varit väldigt tydlig vid de senaste presskonferenserna – nu är det skarpt läge och tillsammans måste vi se till att minska smittspridningen. Regeringen poängterar att du inte ska träffa människor du inte bor tillsammans med. Beslutet om att maximalt åtta personer får samlas ska ses som normgivande för alla typer av aktiviteter – oavsett om de träffas av ordningslagen eller inte.  

Inga tävlingar före den 1 februari 2021 
Svenska Bouleförbundet har beslutat att all tävlingsverksamhet pausas med omedelbar verkan och att den som tidigast kan starta upp igen den 1 februari 2021. Svenska Bouleförbundet följer utvecklingen noga och fattar beslut utifrån det aktuella läget. Vi återkommer med information innan 1 februari.  

Klubbaktiviteter, såsom träningar och klubbtävlingar, ska i de flesta regioner inte genomföras – varken inomhus eller utomhus. Samtliga regioner i Sverige omfattas idag av regionala restriktioner. Exakt vilka restriktioner som gäller varierar mellan regionerna. För samtliga regioner gäller dock att om möjligt undvika att träffa människor du inte bor tillsammans med. Exakt vilka restriktioner som gäller i din region och hur länge de gäller kan du läsa på Folkhälsomyndighetens sida om regionala restriktioner": https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/ 

Skribent: Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Nu är vi igång. Resultat och spelprogram finns under länken nedan.

Till seriesidan

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info