Hoppa till sidans innehåll

Efterlysning

19 AUG 2020 23:21
Arne J saknar sin keps.
  • Uppdaterad: 19 AUG 2020 23:21

Arne glömde en plastkasse med en vit keps i någonstans invid banorna efter helgens KM-spel. Det fanns inga plastkassar kvar när vi städade av området, dock en hel del annat, se nedan, varken på lördagen eller söndagen så någon har av misstag fått med sig Arnes keps.

Kontakta Arne, han spelar ju jämt, så det borde inte vara svårt att få kepsen till sin rättmätige ägare.

Vi i Lejonkulan utgör numera i praktiken IFK Wreta klosters boulesektion vilket medför att vi har tillgång till klubbhuset, toaletter, och har även möjlighet att få ha möten där. Vi fick låna bord och mässtält till KM'et och kommer med all säkerhet att göra det igen då vi har nästa KM i början av september. Mot bakgrund av denna "genorisitet" finner jag det anmärkningsvärt att vi måste städa området efter att klubbens spelare varit där och kastat klot en dag. Tomflaskor, papper och allehanda skräp samlades upp och lades i den för ändåmålet tillhandahållna soptunnan. Ja, har man inte fullt upp med att "serva" medlemmarna med en mästerskapstävling så kan man ju lägga till lite renhållningsarbete på slutet för att få ihop dagen. 


Nemo, som vann dubbeln i söndags ihop med mamma Malin, som sitt till höger i bild, verkar ju förstå sig på soptunnor. Kontakta honom om ni inte förstår hur en soptunna fungerar, så kan ni säkert få några tips.

Skribent: Johan Nilsson
Epost: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Dags att anmäla ditt lag till Linköpings Bouleserie. I år en variant på grund av pandemin.

Anmälan här

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info