Hoppa till sidans innehåll

Referat Seriespel Veteran Div.1

17 NOV 2019 17:06
Jönköping 9 november
  • Skapad: 17 NOV 2019 17:06

Rapport Seriespel ÖSBF Veteran Div1

 

Lördagen den 9 november  for åtta morgonpigga LEJ:are ner i morgondimman till Jönköping för seriespel. Uppmaningen från Johan Björling i styrelsen var att åka ner och spela boule och ha kul. Sagt och gjort men vi ville också vinna våra matcher. Efter att ha flyttat upp från division 2 till division 1 var det en stor utmaning som låg framför oss.

Välkomna till Hovslätt och spel i den gamla mattfabrikens lokaler var det dags att kasta ut kloten. I först omgången spelade vi mot Hvetlanda Boule Club. Lag 1 vann sin första match men i de tre andra matcherna gick det sämre.

Andra omgången ställdes vi mot Växjö Boulesällskap. Här märktes att de var klassen bättre både vad gäller lägg och skytte. Således kammade vi noll då.

I halvtid var det dags för gulaschsoppa i boulelokalens restaurang. Det blev en välbehövlig injektion för oss. Då vi mötte Club De Boule Gränna i sista omgången lyckade både lag 1 och lag 2 vinna var sin match.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att på den här nivån har man inte råd att missa så mycket då nästan alla motståndare håller en hög nivå. Inom laget var trots resultaten stämningen god och vi försökte hela tiden peppa varandra.

Kändes skönt att de två sista matcherna gick vår väg då vi vid åttatiden efter väl förrättat värv kunde sjunka ner i soffan där hemma.

 

Göran C, lagledare

Skribent: Mari Milton
Epost: Adressen Gömd

BOULE 2020 INOMHUS

TILL 2020 INOMHUS

 

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

ALL INFO OM VÅRA KLUBBKLÄDER HITTAR DU HÄR

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133400292, 013208277
E-post: This is a mailto link

Se all info