Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte pågår - stör ej!

21 NOV 2020 13:57
Vi är mitt uppe i ett väldigt ovanligt årsmöte, men rubriken är till för att dra till sig uppmärksamhet, precis som det brukar med rubriker mao.
  • Uppdaterad: 21 NOV 2020 13:57

Till skillnad mot ett årsmöte i traditionell betydelse kan man i detta mycket väl få bli störd och ta det i den takt man själv vill.

Beslutsunderlaget skickades ut till samtliga medlemmar igår kväll, den 20.e november och ni har till och med tisdag, den 24.e november på er att svara.

Utöver de vanliga årsmötesfrågorna finns ett par till varav den ena är av den karaktären att jag gärna ser ett högt "valdeltagande" och det gäller frågan om medlemsavgiften.

Du deltar i mötet genom att svara på mailet. Du behöver inte ha någon åsikt om någonting, du blir registread som närvarande ändå. Du behöver heller inte ta ställning till alla frågor men det är både önskvärt och bra om du svarar på de frågor där det finns olika alternativa svar. Först då kan vi få ett mötesresultat som förhoppningvis är påverkat av en majoritet av medlemmarna.

Vår revisor och hans suppleant, Mats L och Jan Å, båda föreslagna för omval, har tillgång till svaren och kommer att kontrollera att inga tappas bort och att rösträkningen stämmer.

Med hopp om ett rekordhögt deltagande önskar jag er en trevlig helg.

Skribent: Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Nu är vi igång. Resultat och spelprogram finns under länken nedan.

Till seriesidan

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info