Hoppa till sidans innehåll

Håll ut!

09 FEB 2021 18:57
Så kan vi sammanfatta budskapet i SBFs senaste inlägg beträffande smittspridning, träning, tävling mm, som går att läsa i sin helhet på Svensk Boule, se länk på denna sida.
  • Uppdaterad: 09 FEB 2021 18:57

Det är således inte nog med att hålla ut mot kylan som nu verkar har bitit sig fast ordengligt i landet utan det gäller fortsatt att hålla i med restriktionerna mot smittspridningen dvs för vår del främst att inte träna eller tävla inomhus, dock med ett par undantag, iaf när det gäller träning.

Dels kan man som medlem i Lejonkulan fortsatt boka hallen för "eget" bruk och träna själv eller ihop med den eller de som man bor ihop med, och dels är det nu öppet för ungdomar, födda 2002 eller senare, att träna i grupp under förutsättning att övriga restriktioner beträffande handhygien, symptomhantering och avstånd följs. Om intresse finns för dylik träning så kommer vi att undersöka vilka möjligheter vi har att arrangera.

Att SBFs tävlingsförbud däremd förlängs, tills vidare vad jag kan förstå, är klart och att SBF rekommenderar boulehallarna att fortsätta hålla stängt för träning. Med tanke på att medelåldern i klubben ligger på den nivån att vi så att säga tillhör en prioriterad grupp för vaccin mest allihop så råder det i styrelsen ingen tvekan om att det är fortsatt försiktighet som gäller och att vi inte vill hamna i det läget att smittspridningen ökar pga boulespel i Lejonkulan.

CJN_200928_1.jpg
Till dess vi kommer igång igen får ni hålla tillgodo med den senaste bilden, taggad
med sökordet "boule", som jag tagit. Det var den 28 sept.

Vi gör inte detta för att förvägra våra medlemmar att ha kul, vi gör det för att värna om medlemmarnas hälsa, för att solidariskt följa förbundets rekommendationer och för att visa de som arbetar med att vårda de drabbade, sjukvårdens personal, respekt.

Vi följer utvecklingen nogsamt och återkommer förhoppningsvis med mera glada besked när och om smittspridningen avtar och vaccineringen tar fart på allvar.

Ta hand om er.

 

Skribent: Johan Nilsson
Epost: This is a mailto link

KLUBBMÄSTERSKAP

Vi kommer spela klubbmästerskap helgen 3-4 juli. 3/7 Mixed Dubbel och 4/7 Singel / Skytte. Det är dags att anmäla!

TILL ANMÄLAN

DM/SM-KVAL

Anmälan till DM i distriktet och tillika SM-kval hittar du här. Grenarna är Singel, Mixed Dubbel, Dubbel och Trippel.

ANMÄL DIG HÄR

 

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

ALL INFO OM VÅRA KLUBBKLÄDER HITTAR DU HÄR

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info