Hoppa till sidans innehåll

Lejonkulan avslutar inomhussäsongen med omedelbar verkan!

15 MAR 2020 18:47
Pga av den pågående smittspridningen i landet har styrelsen i eftermiddag beslutat att vi med omedelbar verkan avslutar inomhussäsongen.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2020 18:47

Restriktioner utfärdas på löpande band om att jobba hemifrån, undvika folksamlingar etc utöver de allmänna råd om att stanna hemma om man känner sig sjuk, hosta/nysa i armvecket och att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten samt att inte beöka gamla och sjuka.

Allt detta strävar efter att dämpa hastigheten i spridningen av det coronavirus som nu lamslår större delar av Europa med stängda gränser, varsel, kriser och sist men inte minst sjukdom och lidande som följd. Det vi kan göra för att mildra effekterna av denna epedemi är att försöka få den utdragen över tid, då ökar chanserna för att sjukvården klarar av belastningen.

Styrelsen har mot bakgrund av detta beslutat att avsluta inomhussäsongen med omedelbar verkan vilket innebär att återstående matcher i Linköping Bouleserie skjuts upp och spelas vid ett senare tillfälle, förhoppningvis utomhus i maj, och att vi ställer in de kvarvarande träningarna, ett KM och Vårfesten.

Vi stänger inte ute de som hyr av oss på dagtid men kommer skyndsamt att meddela dem vårt beslut och rekomendera dem att de själva avslutar inomhussäsongen.

För de spelare som har tillgång till nyckel till hallen är det fritt fram att träningsspela under förutsättning att hallen sköts på ett adekvat sätt beträffande banor, städning och betalningar.

Vid eventuella förändringar som berör klubben kommer vi att informera på hemsidan.

..../Johan N, ordf

Skribent: Johan Nilsson
Epost: This is a mailto link

BOULE 2020 INOMHUS

TILL 2020 INOMHUS

 

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

ALL INFO OM VÅRA KLUBBKLÄDER HITTAR DU HÄR

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133400292, 013208277
E-post: This is a mailto link

Se all info