Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmöte

30 AUG 2021 12:11
Pandemin har som bekant satt käppar i de flesta hjul det gångna året, bl a för vår förmåga att hålla möten men nu ska vi ha ett.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2021 12:11

Medlemsmöte är det typ av möte där medlemmarna, styrelsen, kommittér och andra uppdragsinnehavare får tillfälle att vädra sina åsikter och delge information. Normalt har vi ett sådant möte inför varje säsong, dvs utom- respektive inomhus. Det är nu snart två år sedan sist. Även om vi uppmanat medlemmarna att höra av sig till styrelsen med eventuella funderingar och frågor så är det inte samma sak som att ha ett möte där alla som vill får chans att både höra andras funderingar och lufta sina egna.


Sist det begav sig, 10 sept 2019.

Dock är smittspridningen i regionen åter på uppgång och även om många av oss är dubbelvaccinerade vill vi som klubb inte utsätta våra medlemmar för någon onödig risk, därför har vi som första alternativ valt att försöka hålla mötet utomhus eftersom boulehallen förmodlingen är för trång om uppslutningen blir vad vi hoppas.

Söndagen den 19 september kl 11:00 på banorna i Berg. Medtag gärna en stol och annat som kan förgylla mötet som en pläd eller en termos kaffe.


Bränsle till varje seriöst möte.

Vi har på "dagordningen" sedvanliga informationspunkter som seriespel, DM, SM, Svenska Cupen, den kommande inomhussäsongen, anläggningen i Berg, mm och det är fritt fram att till mig e-posta ytterligare ämnen eller frågor. Ett medlemsmöte är i sig inte beslutande och har inte mandat att "köra över" årsmötet men det är definitivt vägledande för styrelsen inför kommande budgetförslag och årsmötet, vilket kommer att ske i slutet av november.

Dock finns risken att det är så dåligt väder att det helt enkelt inte låter sig göras att ha ett möte utomhus varför vi måste ha en plan B. Normalt är det bara att droppa in på ett medlemsmöte och ingen anmälan behövs men pga denna osäkerhet vill vi att ni anmäler er vilja att deltaga. Anmälan är på intet sätt bindande men en förutsättning för oss att kunna planera för ett alternativ. Det krävs onkligen lite annat om det är 50 som vill komma än om det är 25.

Vill du vara med på medlemsmötet den 19 september kl 11:00 så anmäl dig via denna länk 

Välkomna!

Skribent: Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Nu är vi igång. Resultat och spelprogram finns under länken nedan.

Till seriesidan

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info