Hoppa till sidans innehåll

Nu drar vi igång!

29 MAJ 2021 11:37
Både smittspridning och vaccinationsgraden går åt rätt håll, dvs nedåt respektive uppåt, och i fredags meddelade regeringen och FHM lättnader i de restriktioner som gällt bl a för oss som idrottsförening.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2021 11:37

De nya restriktionerna som börjar gälla den 1 juni och beräknas gälla månaden ut för att ersättas av nya, förhoppningsvis än mindre begränsande, den 1 juli. Ni kan läsa om dessa i sin helhet på SBFs hemsida via denna länk

CJN_200419_48.jpg
Dags för lottning!

Med beaktande av vad som där står kommer Lejonkulan from den 3 juni att återuppta "klubbkvällarna" i Vidingsjö under liknande former som i fjol. Det blir alltså lottade lag, en representanat från styrlesen är på plats och sköter lottnngen och ser till att alla, såväl gamla som nya intresserade, bereds tillfälle att vara med så långt restriktionerna tillåter. Försök komma straxt efter kl 18 så har vi som målsättning att vara lottade och klara för spel kl 18:30.

Poängteras bör att vi med start redan kl 17:00, samma dagar, dvs torsdagar med start den 3.e juni, även kör träning för juniorer i Vidingsjö.

Vi kommer med start den 1.e juni även att påbörja mer teknik-, taktik- och match-inriktad träning inför det seriespel som kommer att påbörjas i augusti, men det återkommer Tränargruppen med mer informatuion om. Tränargruppen, som gärna ser att fler ställer upp och hjälper till med sitt kunnande, består i skrivande stund av Joakim T, Lars L, Inger B och Ann G.

Oavsett tillfälle så är alla välkomna, gamla medlemmar, återvändare och alla de som tycker att boule borde vara ul att testa.

Skribent: Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Nu är vi igång. Resultat och spelprogram finns under länken nedan.

Till seriesidan

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info