Hoppa till sidans innehåll

Seriespel - äntligen!

13 AUG 2021 09:47
Kommande helg drar seriespelet igång och vi har lag i Motala och Västervik som ska kämpa om matchvinster och vunna klubbmöten i inte mindre än fem olika serier.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2021 09:47

Om det beror på just det faktum att det är seriespel i helgen, men det bidrog säkert, att torsdagens klubbkväll samlade nytt deltagarrekord sedan pandemin blev vardag, 23 spelare på plats i Vidingsjö, låter jag vara osagt, men det är både trevligt och kul med många medlemmar på plats samtidigt.

Annars har ju pandemitiderna präglats av att "alla" spelar någon annanstans än just vid de tillfällen som klubben arrangerar. Jag hoppas att det det klubbgemensamma spelets popularitet sakta men säkert kommer att öka och att vi även nästa vecka kan räkna in 20 + på klubbkvällen.

Nu finns det tre stora spelytor i Vidingsjö så någon trängsel var det aldrig tal om. Det såg kvällens "värd" Michale N till. Snyggt uppstyrt utan vare sig trängsel eller väntetid. Tyvärr kan man i dagens Corre läsa att smittspridningen ökar, kanske inte främst i den kategori som många av våra medlemmar tillhör, men det skadar inte att tänka på de restriktioner som trots allt fortfarande gäller, både på träning och under helgens seriespel.

Jag önskar alla ni som tagits ut och som ska representera klubben i helgen lycka till och glöm inte att det viktigaste är att ha kul.

Skribent: Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Anmälan är nu stängd och inom kort publiceras spelschema.


ANMÄLAN TILL ÅRSMÖTET

Kallelsen till årsmötet skickades ut den 18 oktober. För att kunna planera för förtäring behöver du anmäla din närvaro.

Klicka här för att komma till anmälan


LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.


VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info