Hoppa till sidans innehåll

Spel på dagtid

08 OKT 2020 13:44
Nästa vecka öppnar vi upp för de som har möjlighet och lust att spela på dagtid, vardagar.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2020 13:44

På tisdag, den 13.e okt drar vi igång med spel under lättsamma former för de av våra medlemmar som har möjlighet att spela och vässa formen på eftermiddagstid. Bokad tid är kl 12-15 men enligt nuvarande restriktioner är det tillträde i hallen mellan kl 12:15 och 14:45 som gäller. Respektera detta!

Vidare har vi handsprit "överallt", använd den! och ni uppmanas att hålla avstånd under spel och vid all vistelse i hallen. Max 15 samtidiga gäster i caféterian är det som gäller.


Det gäller att hålla avstånd även vid mätningar.

Vi har satt begränsningen till 30 spelare samtidigt i hallen men i dagsläget har vi inte en aning om hur stort intresset är, så för att vi ska kunna ha någon koll på hur många som förväntas vilja komma är det bra om ni skickar en blänkare till Curt Z nu inför första gången. Om intresset är för stort så försöker vi hitta en tid till i veckan så att antalet spelare per gång har lite mariginal till de 30.

Inför den stundande säsongen har vi pga rådande situation tvingats till några försämringar, bl a så kommer vi hädanefter att förlita oss på ideellt arbete.

De spelare som väljer att spela på en viss tid hyfsat regelbundet förväntas att ställa upp som jouransvariga. Ansvaret gäller då först och främst den tiden man valt att spela och förhoppningsvis får vi ihop tillräckligt många som ställer upp och hjälper till att det inte ska behöva bli så tätt mellan passen. En ny instruktion om vad jouransvaret innebär är på gång, Innehållet skiljer sig lite från tidigare år så tillvida att det blir lite mindre att göra.


Kopparna får vila i år, nu är det engångs som gäller, och till allas stora sorg - inga bullar!

Betalar sitt spel gör man ALLTID innan man går upp banan. Antingen genom att lösa ett säsongskort för 800 kr eller betala per gång vilket en tisdag em kostar 35 kr. Vi hanterar inga kontanter i hallen utom vid köp av väredekort eller lille och då enbart sedlar. Betalar sitt säsongskort gör man lämpligast med Swish medan övrigt gärna får betalas med värdekort. Skulle utveckling gå dithän att vi tvingas stänga hallen i förtid betalas outnyttjad tid på säsongskort tillbaka.

Välkomna till en ny inomhussäsong, även om den inte blir de förra lik.

Skribent: Johan Nilsson
Epost: This is a mailto link

KLUBBMÄSTERSKAP

Vi kommer spela klubbmästerskap helgen 3-4 juli. 3/7 Mixed Dubbel och 4/7 Singel / Skytte. Det är dags att anmäla!

TILL ANMÄLAN

DM/SM-KVAL

Anmälan till DM i distriktet och tillika SM-kval hittar du här. Grenarna är Singel, Mixed Dubbel, Dubbel och Trippel.

ANMÄL DIG HÄR

 

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

ALL INFO OM VÅRA KLUBBKLÄDER HITTAR DU HÄR

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info