Hoppa till sidans innehåll

Tillrättalägganden

02 JUN 2021 00:03
Tränargruppen har tänkt om lite beträffande speltid på tisdagar och även klargjort hur det är tänkt med spelet på söndagar.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2021 00:03

Att börja redan klockan 14:00 visar sig bli lite jobbigt för de inblandade i Tränargruppen, som gärna vill poängtera att flera är välkomna att hjälpa till med träning, att dela med sig av sitt kunnande och att ha chans att påverka våra framtida lagbyggen. Därför ändrar vi spelstarten för tisdagspasset till kl 16:00. Givetvis är det tillåtet att komma tidigare och öva lite på egen hand, men from det klockslaget kommer det att finnas ansvarig på plats.

Beträffande söndagarna är det samma upplägg, dvs med någon ur Tränargruppen som ansvarig men då ligger fokus mer på matchspel och inte så mycket på teknikträning. 

CJN_200905_62-2.jpg
Precisionsskytte - det är en egen sport men rätt lik boule.

För båda dagarna gäller att om alla i Tränargruppen skulle ha fått förhinder och det inte är någon i styrelsen där som ansvarar för övningar, lottning av lag eller vad det nu kan vara, så är det vår absoluta övertygelse att det säkert finns någon handlingskraftig person som kan ta vid och se till att spelet kommer igång. 

Vid samtliga av klubben arrangerade speltillfällen är givetvis både nya och gamla medlemmar såväl som nyfikna "prova på"-are välkomna. 

Skribent: Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link

LINKÖPINGS BOULESERIE

Nu är vi igång. Resultat och spelprogram finns under länken nedan.

Till seriesidan

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

 

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

 

TACK TILL

 

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule
Johan Nilsson, Westmansgatan 42, lgh 1202
58216 Linköping

Kontakt:
Tel: 0705578277
E-post: ordforande@lejonkula...

Se all info