Här följer lite information om tränings- & spelaktiviteter.

Sommarhalvåret är vi utomhus normalt maj - september

Denna information uppdateras inför utomhussäsongen 2022.

Vintersäsongen oktober - april spelar vi inomhus

Måndag, tisdagar och onsdagar kl 18:15- spelas Lkpg Boule 2022, antingen som 2-manna eller 4-mannalag. Föranmälan och startavgift krävs.
Tisdagar 12:00 - 15:00 - Öppet för de som vill och har tid för träning eller spel.

Onsdagar 09:00 - 12:00 - Öppet för de som vill och har tid för träning eller spel.
Torsdagar 18:15 - Träning för Lejonkulans medlemmar med inriktning på teknik, taktik och kommande uppdrag.
Fredagar 09:00 - 12:00 - Spelas "Lejonligan", en intern serie för Lejonkulans medlemmar.
Söndagar 16:00 - För alla, såväl nya som gamla och "prova på"- medlemmar. Lottade lag utan krav på prestation.

Hallen är tillgänglig för spel för hallvärdar alla dagar och tider då den inte är uthyrd eller bokad.

Se detaljerna under "Boulehallen"

Uppdaterad: 26 JUN 2018 08:05 Skribent: Johan Nilsson

LINKÖPINGS BOULESERIE

Till seriesidan

ANMÄLAN TILL ÅRSMÖTET

Kallelsen till årsmötet skickades ut den 18 oktober. För att kunna planera för förtäring behöver du anmäla din närvaro.

Klicka här för att komma till anmälan

LEJONKULAN PC

är medlem i Linköpings Idrottsförbund, Östsvenska Bouleförbundet och Svenska Bouleförbundet.

VI ANVÄNDER KLÄDER FRÅN

TACK TILL

Mer info om våra klubbkläder här

Postadress:
Lejonkulan PC Linköping - Boule